fbpx

DENTAL CLINIC SAKI

echipa

Obiectivul clinicii stomatologie Dental Clinic Saki este acela de a oferi servicii dentare complete excepționale pentru îngrijirea, protecția și repararea structurii dentare. Suntem o echipă de profesioniști pregătiți pe diverse domenii stomatologice și fiecare membru aduce o experiență unică și satisfăcătoare pacienților care ne pășesc pragul. Acest lucru înseamnă că fiecare aspect al sănătății orale poate fi asigurat în clinica noastră, din zona 13 Septembrie pe diagonală cu magazinul Prosper Plaza, pe strada Mihail Sebastian, nr. 130, Sector 5, București. Scopul clinicii stomatologice Dental Clinic Saki este acela de a oferi pacienților săi o vizită stomatologică confortabilă și plăcută.

SERVICII STOMATOLOGICE LA STANDARDE RIDICATE
Echipa noastră de medici dentiști oferă cele mai avansate servicii stomatologice, cu standarde superioare de profesionalism, îndeplinind astfel cele mai înalte așteptări ale pacientului. De la implanturile dentare până la tehnica revoluționară pentru injectarea acidului hialuronic, echipa clinicii stomatologice Dental Clinic Saki acoperă toate tipurile de intervenții din medicina dentară. O singură locație îndeplinește toate nevoile de sănătate orală ale pacienților.

STOMATOLOGIE DE FAMILIE
Dental Clinic Saki are o vastă pregătire și experiență în lucrul cu nevoile de sănătate orală ale pacienților aflați în orice etapă a dezvoltării dentare. Dental Clinic Saki oferă pacienților săi, indiferent de vârstă, toată gama de tratamente stomatologice care permit reabilitarea estetică și funcțională a danturii. Doriți să beneficiați de confortul optim în ceea ce priveşte sănătatea orală a întregii familii? Întrebați despre programarea unui bloc de întâlniri în aceeași zi. Nu sunt necesare mai mult vizite în clinica noastră pentru fiecare membru al familiei dvs.

FOCUS PE COMFORT
În practica noastră, dorim ca fiecare pacient să se simtă confortabil din momentul în care a pășit în clinica noastră. De aceea, ne întâmpinăm pacienții cu căldură și ne străduim înainte de toate să îi cunoaștem cu adevărat individual și alături de familia lor pentru ca în final să le dăruim un zâmbet mult mai sănătos și atractiv.

TEHNOLOGIE MODERNĂ
Dental Clinic Saki folosește cea mai avansată tehnologie dentară pentru a-și îndeplini misiunea de a oferi pacienților o îngrijire orală completă și corectă. Cu ajutorul inovațiilor stomatologice, se pot efectua tratamente cu tehnologii digitale și manopere de ultimă ora fără durere, în timp redus, care favorizează vindecarea mai rapidă a rănilor.

URGENȚE DENTARE
Durerile dentare severe nu trebuie ignorate niciodată. Dacă vă confruntați cu o situație de urgență dentară, vă rugăm să nu ezitați să sunați la cabinetul stomatologic Dental Clinic Saki. Vom face tot ceea ce ne stă în putință pentru a vă oferi consultație imediată și vă vom pregăti telefonic pentru grija și gestionarea durerii.

×
logo
Mihaela Mihai profil

Buna! Numele meu este Mihaela Mihai si te voi contacta de indata ce voi primi formularul.

Programează-te online la clinica Dental Clinic Saki