fbpx

Estetică facială

Frumusețea este definită ca un aspect fizic care aduce bucurie persoanei care o deține. Toată lumea simte schimbările constante ale mușchilor faciali în paralel cu efectele nocive ale luminii solare și poluării. Farmecul feței este determinat de armonia dintre toate trăsăturilor faciale: nasul, obrajii, fruntea. Un profil facial corect și curat poate fi realizat folosind formulele de estetică facială.

Specialiștii în estetica facială de la clinica stomatologică Dental Clinic Saki, o echipă de profesioniști dedicați meseriei lor, vor corecta imperfecțiunile tenului și urmele trecerii timpului care vă deranjează. Procedurile administrate profesional și corespunzător vor contribui la realizarea unor schimbări evidente. Produsele utilizate pentru întregul proces sunt alege cu grijă, având o calitate superioară garantată.

Intervenție estetică cu acid hialuronic
Scopul principal al acidului hialuronic este de a asimila și de a reține apa în organism, precum și de a tonifia pielea, păstrându-i elasticitatea.

Astfel se îmbunătățește microcirculația sanguină și aprovizionarea celulelor pielii, iar organismul începe să sintetizeze propriul său acid hialuronic. Acest proces este probabil cel mai important în aspectul pielii.

De-a lungul timpului, cantitatea de acid hialuronic din organism scade, iar pielea își pierde din umiditate și elasticitate.

Injectările cu acid hialuronic reduc sau îndepărtează complet ridurile din jurul nasului, buzelor, ochilor. Simetria facială poate fi îmbunătățită și prin redefinirea conturului obrajilor și al buzelor. În urma injectărilor, pielea devine mai fină și mai plăcută la atingere, păstrând totodată naturalețea mimicii faciale.

Efectul devine perceptibil imediat după procedură, deși rezultatul final se va remarca după 10 zile. Acțiunea acidului hialuronic se va observa timp de 6-12 luni, în funcție de caracteristicile individuale și pregătirea medicală.

×
logo
Mihaela Mihai profil

Buna! Numele meu este Mihaela Mihai si te voi contacta de indata ce voi primi formularul.

Programează-te online la clinica Dental Clinic Saki